top of page
Image by charlesdeluvio
#jobbjouren

Så går det till

Vi vill prioritera dig som är i behov av det stöd som JOBBJOUREN kan erbjuda i chatten och kan därför stänga av den som använder chatten på ett olämpligt sätt, till exempel genom att vara hotfull eller komma med sexuella anspelningar.

1. Att chatta med oss

Chatten hittar du längst ner på sidan. Genom att klicka på knappen “Starta chatt” ställs du i kö för att chatta. Vi tar emot samtalen i tur och ordning efter köplats.

Du som kommer in i chatten skriver den inledande kontakten, alltså ett första ”Hej!”. Det är för att ni själva ska känna er redo för att börja prata med oss. När ni väl inlett kontakten gör vi allt för att ni ska känna er trygga och vilja skriva vidare.

2. Efter avslutad chatt

Ett avslut kan för vissa kännas jobbigt, inte minst när vi säger hej då i chatten. Kom då ihåg att vi finns vid samma tid nästkommande dag igen.

Har du fortfarande behov av att skriva av dig? Då får du gärna maila stod@jobbjouren.se 

Ibland kan man efter avslutat chatt vilja prata med någon. Då kan vi varmt rekommendera att ringa JOBBJOUREN på 010-214 66 90

#jobbjouren

När bryts vårt tystnadslöfte?

Med omsorg för dig bryts vår tystnadsplikt om ditt liv är i fara. Vi bryr oss om dig, ditt liv och din hälsa och om vi bryter tystnadslöftet berättar vi det för dig först.

#tillsammansförfleriarbete

Vi har 3 olika chattar du kan välja mellan

bottom of page